Campament

5 maneres de dinamitar per generar idees per a articles de criança

La clau per vendre reimpressions a publicacions de pares és la creació d’idees de dinamita seguides amb la redacció professional. Aquí, em centro només a trobar aquests temes lucratius.

La majoria de temes de les publicacions regionals de criança són senzills: finances, consells per a la criança, salut, esports i educació. El truc és torçar-los d’una manera insòlita.

1. Si ets pare, què vols que sabessis sobre un tema? Anoteu les preguntes que tingueu al llarg del dia. Quan conduïa l’altre dia, em queixava per mi per als adolescents adolescents dolents. Aleshores em vaig preguntar: "Què poden fer els pares per fomentar la bona conducció?" Si ja coneixeu la resposta a la pregunta, no serà un bon article tret que siguis un expert en el tema.

2. Agafeu un tema genèric i feu que sigui de temporada. Trieu una temporada aproximadament de quatre mesos, perquè el termini de lliurament de publicacions de criança és de 2 a 6 mesos. Quatre mesos a partir d’ara és abril. Què passa a l’abril (o es publicaria a l’abril) que puc combinar amb un tema com la salut? A l’abril, les publicacions per a pares comencen a imprimir les seves guies d’estiu als campaments. Què poden fer els pares per assegurar-se que els seus fills es mantenen sans al campament? Quins són els trets d’un campament segur? Canvieu al càmping més un altre tema com l'educació o les finances per crear articles únics.

3. Qui saps qui té una història insòlita o notable, cosa que va afectar els nens? Què van aprendre els pares? Escriviu un article mitjançant l’anècdota com a introducció a la informació que vulgueu proporcionar. Una gran anècdota pot vendre una història.

4. Visiteu els fòrums de criança en línia i llegiu les preguntes que us fan les persones. Utilitzeu-ne algunes com a base per a les vostres idees sobre articles.

5. Quan investigueu una obra i parleu amb experts, busqueu allò que no sabeu. "Joe diu que l'assegurança és important per a les famílies", no farà cap article interessant. Massa persones saben que l’assegurança és important. Però un pressupost com "Joe diu que l'assegurança de discapacitat és la zona d'assegurança més descuidada, però protegeix les famílies joves de la major amenaça per a la seva seguretat", farà que els pares segueixin llegint.

Si proporcioneu als editors articles puntuals que els lectors voldran llegir, vendreu el vostre treball una i altra vegada.

Related Articles

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
Close
Close