Viatges

7 idees de regals de comiat fantàstics per a algú que viatja

Un dels teus amics o algun membre de la família està a punt de marxar de viatge pel país o a l'estranger. Podrien viatjar a qualsevol lloc entre una aventura de 3 mesos o durant uns quants anys, en un viatge de tota la vida. Per molt que passin, voleu donar-los alguna cosa especial com a regal. Això pot ser molt difícil, ja que solen empaquetar-se relativament a la llum perquè siguin més mòbils i necessitin adaptar-se tant al malet com a la seva capacitat. També cal tenir en compte el fet que les empreses de viatges tinguin restriccions d'equipatge estrictes.

A continuació, es mostren 7 idees excel·lents de regals de comiat que poden ajudar-vos a trobar aquest regal perfecte per al viatger.

Cartera de documents

Una cartera de documents és definitivament una cosa que necessitaran. Conserva documents de viatge importants com un passaport, bitllets de viatge, itineraris i tràmits de visat, tots en un sol lloc. No tindran problemes per trobar-los quan més els necessitin.

Conjunt d'equipatges o motxilla

Segons el tipus de viatge que facin, un equipatge o una motxilla és un regal obvi. Una motxilla és adequada per a excursions d’un dia, motxilles i aventures extremes, mentre que un equipatge s’adapta a la majoria de les altres destinacions.

Càmera

Una càmera s’agrairia ja que els viatgers farien moltes fotos durant el viatge per documentar els seus records i mostrar la seva família i amics de tornada a casa. Una bona idea és incloure bateries addicionals i / o targetes de memòria amb aquest regal.

Diari de viatges

Si el destinatari del regal li agrada escriure, un diari de viatges és un element ideal. Els permet gravar els seus pensaments i activitats durant el viatge. Hi ha nombrosos estils i dissenys per triar-ne i podreu seleccionar un que s’adapti més a la seva personalitat. Tenir-lo personalitzat amb el seu nom, el faria encara més especial.

Llibre de destinació Lonely Planet

Amb tants llocs per a cada destinació, un llibre que enumera tots els llocs i llocs imprescindibles per menjar, allotjar-se i comprar, és un ideal per al viatger. Lonely Planet és conegut per publicar llibres per a un ampli ventall de destinacions mundials. El viatger pot transportar-lo en els seus viatges diaris en llocs.

Kindle

Per als viatgers que són lectors àvids, aquest seria un element molt desitjat. No poden portar tots els seus llibres amb ells, per la qual cosa un element que els permeti buscar i emmagatzemar els seus llibres en un sol dispositiu, és un somni. El Kindle pesa molt menys que una bossa plena de llibres i té més títols que una biblioteca local per triar.

Articles de tocador

Un regal perfecte per a aquells amb un pressupost és bàsic. Això pot incloure una bossa d’instal·lacions per a articles higiènics complets com ara rentat corporal, xampú i condicionador, pasta de dents, protector solar desodorant, rentat bucal i loció corporal. Com que haurien de comprar aquests articles eventualment, donant-los com a regal de comiat, els estalviaran temps i la molèstia.

Aquestes són 7 idees de regals simples que podeu donar a algú que viatja. Són útils, reflexius i asseguren que el viatger manqui llum. Si alguna vegada heu viatjat, coneixeu alguns dels problemes que podreu enfrontar. Estalvieu-los perquè transportin maletes pesades, ajudeu a localitzar els documents fàcilment i trobeu bons llocs per menjar i per allotjar-vos.

Related Articles

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
Close
Close