Campament

Activitats, jocs i idees cristianes per a la creació d'equips

El cristianisme promou la unitat i, per tant, la creació d’equips és una activitat essencial de l’església. Per fomentar la unitat i potenciar els valors ensenyats per la religió a la congregació, es poden organitzar activitats de creació d’equips cristians per a adults per a l’església. Aquestes activitats també ajudaran a desenvolupar habilitats de lideratge, a reforçar els compromisos socials i a la cooperació entre els assistents de l'església.

Per a desenvolupar les activitats per construir un equip d’església, la Bíblia és sens dubte la millor font. Conté nombrosos sermons sobre la importància de la unitat i el treball en equip per construir una raça humana forta. Així que abans d’iniciar-se en la realització d’activitats per als visitants d’església d’adults, consulteu a fons les Santes Escriptures.

1. Caça un vers bíblic: Basat en el joc de Treasure Hunt, aquest joc és un gran creador d’equip que renovarà l’interès per la Bíblia entre la vostra congregació. Poseu les persones en grups de tres a cinc membres. Dóna a cada grup una bíblia i una llista de pistes per a un vers. Algunes de les pistes podrien ser indicadors fàcils del vers. Cada grup ha de lliurar la seva llista de versos en el temps previst.

2. Feu com faria Jesús: Divideix la gent en grups com en el joc anterior. Aquí necessitareu uns quants facilitadors. Representen una escena o situació a cada grup per separat. Un membre del grup reaccionarà a l'escenari així presentat de la manera que creu que Jesús hauria reaccionat al mateix. A tots els membres dels participants hi hauria de tenir lloc una escena. El principal facilitador jutjarà les actuacions.

3. Atendre les necessitats: La caritat o ajudar els necessitats és la més cristiana de totes les activitats humanes. Es podria organitzar un campament a l'aire lliure en un lloc on la gent pateix. Podríeu atendre les persones que patien accidents i calamitats naturals, o els malalts en un hospital o cuidar els nens indigents i sense llar. També dividiu la gent en grups més reduïts i assigneu-los tasques diferents.

Aquestes i altres activitats que inculquen l’essència del cristianisme podrien ser activitats regulars en una església per construir un equip de persones amb sentiments humans genuïns.

Related Articles

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
Close
Close