Campament

Càmping de carpes amb nens petits

Sempre és fantàstic exposar els vostres fills a alguna cosa nova, sobretot quan tenen una edat jove. En un moment en què la majoria dels nens s’enganxen a videojocs, a la televisió i a ordinadors, els pares han de saber desviar la seva atenció cap a una activitat divertida que tota la família pugui fer junts. El càmping de carpes amb nens petits és una forma intel·ligent d’introduir els vostres fills a l’aire lliure i, alhora, una divertida activitat d’enllaç per a tots els de la família.

Per descomptat, quan esteu simplement submergint el vostre fill en la idea d’acampar tendes, no heu de començar immediatament a un llarg viatge d’acampada. Podeu configurar un petit càmping al pati del vostre pati, de manera que puguin tenir la idea de com funciona dormir a l'aire lliure. Els nens, siguin quina sigui la seva edat, poden ser molt imaginatius i, segurament, no us podreu motivar a provar el càmping en lloc de quedar-se a casa amb la televisió o l’ordinador.

Una divertida motivació per als nens estaria muntant la carpa junts. Això els ensenya com és valuós el treball en equip i com seguir les instruccions poden fer la feina en un temps més curt. Assigneu una tasca a cada nen, com ara posar els pals de la tenda, assegurar els clavilles i altres. Si voleu, podeu oferir a cada infant una tenda de campanya individual, com per exemple per a una sola persona, o tots podreu quedar junts en una tenda més gran.

Teniu molts aperitius a mà. Feu que els vostres fills prenguin tota la tria del menjar que volen prendre en el seu viatge al càmping al pati. Si teniu previst acampar al vespre, podeu iniciar una petita foguera seguint les precaucions de seguretat contra incendis. Utilitzeu la foguera per torrar marshmallows, fer suavitzacions, o fins i tot per simular la cuina amb estris de cuina de càmping.

A mesura que s’acosta el temps de son, explicar històries i cantar cançons són activitats clàssiques de foguera per a la família. Proporcioneu-li una manta per dormir a cada nen i apliqueu-li el repel·lent de mosquit si cal.

Fes-te creatiu amb les activitats que vols fer amb els teus fills. Ensenyeu-los com ser responsables i com netejar-los i organitzar-vos durant l’acampada. Deixeu que els vostres fills associn el vostre càmping al pati del jardí com una cosa que els agradaria tornar a fer. Aquesta és una bona manera de preparar-los per a un viatge real d'acampada. Molt aviat, tu i la resta del clan podreu anar cap al càmping a l’aire lliure.

Related Articles

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
Close
Close