Viatges

Consells sobre ofertes de viatges de vacances: poques idees per estalviar en despeses de viatge futures

Qualsevol viatger experimentat sap utilitzar llocs web de compres de comparació per trobar ofertes de viatges. És molt fàcil combinar tots els trajectes d'un viatge en línia en aquests dies sense haver de contractar un agent de viatges per buscar ofertes en nom vostre.

Podeu iniciar el procés de planificació organitzant-vos. Determineu el vostre pressupost, aneu amb algunes dates (com més flexible, millor) i feu una llista de destinacions que us agradaria tenir en compte. Informeu-vos de quan és la temporada turística de cadascuna de les destinacions i cerqueu ofertes en temporada baixa, quan els bitllets aeris i els hotels seran molt més barats.

Una altra manera de trobar ofertes de viatges de vacances és esperar que apareguin els descomptes d'última hora. Aquesta pot ser una manera fantàstica d’estalviar si no sou especialment interessant per a on i quan aneu. Molts dels principals llocs de descompte en viatges ofereixen aplicacions i butlletins gratuïts que us avisaran de totes les millors ofertes diàries, setmanals o mensuals. També podeu utilitzar aplicacions per fer el seguiment dels preus dels bitllets d'avió i dels hotels.

Aprofiteu sempre els programes de membres gratuïts, com ara programes de fulls freqüents, punts de targeta de crèdit, descomptes militars, descomptes per a estudiants, descomptes per a grups, programes Triple A, etc. Tot i que no esteu segurs de si podeu obtenir algun descompte o recompensa especial, encara val la pena examinar-lo.

Si voleu anar a un creuer, consulteu les ofertes de creuers de reposició. Com que les línies de creuers mouen els seus vaixells per diferents regions durant la temporada, hi ha curts períodes de temps en què ofereixen descomptes als turistes. Es coneixen com a creuers de reposició d'un sol sentit i són significativament inferiors als creuers regulars de temporada alta. L’únic problema d’aquest tipus de creuers és que el vostre viatge finalitzarà en una altra ciutat des d’on vau començar – en una altra regió del país o fins i tot d’un continent. Per això, haureu d’assegurar-vos que l’avió d’anada i tornada val la pena descomptar el creuer.

Consells addicionals per a ofertes de viatges més barates

Els dimecres solen ser els dies més barats per volar a casa, seguits de dimarts. Estigueu al punt de trobar ofertes emergents just després de la mitjanit dels dimecres al matí i poc després de les 15:00 del dimarts.

Si aneu de viatge en família, una de les primeres coses a buscar és un hotel que ofereix menjars gratuïts per a nens. A més, no llogueu un cotxe just a l'aeroport, perquè les tarifes de lloguer de cotxes de l'aeroport solen costar molt més que les tarifes de les oficines de lloguer fora de l'aeroport, fins i tot si és la mateixa empresa. Reserveu la vostra habitació a un hotel fàcil d’arribar des de l’aeroport. Alguns fins i tot ofereixen trasllats gratuïts d’anada i tornada.

Quan compres en línia per a ofertes de viatges de vacances, llegeix atentament els detalls perquè sàpigues exactament el que abasta el preu.

Tindreu la possibilitat d’estalviar en el vostre proper viatge reservant en línia. Sovint es produeixen descomptes en creuers, paquets amb tot inclòs, passatge aèries, entreteniment i altres despeses relacionades amb viatges. És fàcil accedir a les millors ofertes de viatges de vacances.

Related Articles

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
Close
Close