Campament

 Do-It-YouSelf mateixes dutxes de campaments a l'aire lliure

Si teniu previst fer un viatge a l'aire lliure o anar a acampar amb la família, és una bona idea portar una dutxa de campament o una dutxa exterior que sigui còmoda. Mantenir-se net ja és un repte quan vas a un campament. Actualment, ja hi ha moltes empreses que ofereixen dutxes de càmping a l'aire lliure ja preparades. Tot i això, preparar la vostra pròpia dutxa de càmping és una activitat divertida i, a més, us estalvia diners.

Com construir dutxes de càmping a l'aire lliure

En la creació d'una mostra de dutxa exterior de campament, els materials necessaris són vuit connectors de 3 vies, 9 peces de tubs de PVC d'un metre, 5 peces de tubs de PVC de 5 peus, una mànega de jardí, una lona de plàstic de 4 x 6 peus, lligadures posteriors , una galleda i un trepant.

El primer pas per crear la vostra dutxa de campament és crear un quadrat connectant els 4 tubs d’un sol peu i els quatre connectors de tres vies entre si. Seguint els passos anteriors, la base i la part superior de la dutxa ja estan creades. Amb l'ajut de les canonades de PVC de 5 peus, es realitzaran els costats de la dutxa. Per tant, es crea el marc bàsic de la dutxa exterior del campament. Aleshores, el marc és embolicat per una lona de plàstic per tal de cobrir-lo. Aleshores, els llistats s'utilitzen per connectar la lona al marc de la dutxa exterior del campament.

Fes-te tu mateix amb dutxes al camp exterior

Tenim dues opcions per dutxar-nos al campament. Podem fer una dutxa d'aigua freda o una dutxa exterior d'aigua calenta per acampar. Els materials necessaris per a dutxar-se amb aigua freda bàsica són bandes de goma resistents, una corda, un ganivet, 10 peus de tub de cautxú mèdic i un flascó amb bombeta amb capacitat de 1 galó.

La dutxa del camp d'aigua freda

Talla la mànega que està connectada a l’ampolla amb el ganivet. Talleu també l’altre extrem de la mànega que estigui connectat a la boquilla de polvorització. L’objectiu de tallar la mànega connectada a l’ampolla i la boquilla de polvorització és substituir-la per la tuberia mèdica de goma. Aleshores, la tuberia mèdica de goma ha d’estar ajustada tant a la botella com a l’ampolla. Les bandes de goma resistents han de ser ara embolicades en els punts en què hi ha muntat el tub de goma. Si no hi ha bandes de cautxú disponibles, es pot utilitzar com a alternativa la cinta conductora o el segellador d’aquari.

Ompliu l’ampolla amb aigua mitjançant la bomba de la toveta de polvorització. Comproveu sempre que hi hagi fuites les connexions on el tub coincideix amb l’ampolla i la botella. Si trobeu algunes fuites, cal ajustar les bandes de goma. Després de completar els passos anteriors, la dutxa exterior del campament està a punt per al seu ús.

Dutxa del camp d'aigua tèbia

Fer una dutxa d’aigua calenta és molt senzill, però necessita un temps sec i assolellat per ajudar a escalfar l’aigua de forma natural. Una altra alternativa és utilitzar una estufa o olla per escalfar l’aigua i només abocar-la a l’ampolla d’1 galó com a emmagatzematge de l’aigua.

La resta de passos en la construcció de la dutxa d’aigua tèbia és el mateix que la de la dutxa d’aigua freda. Seguir els passos anteriors ens ajuda a entendre millor com es fan dutxes a l’aire lliure per acampar.

Es necessita una planificació adequada amb una bona visió del que es vol construir i organitzar els materials necessaris per construir una dutxa exterior de campament de bona qualitat. Construïu-lo pel vostre compte o construïu-lo amb la família per passar una estona de qualitat amb els vostres éssers estimats.

Related Articles

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
Close
Close