Campament

Factors a tenir en compte a l’hora d’escollir una carpa d’acampada

Si voleu anar a acampar durant les properes vacances, potser voldreu considerar algunes bones tendes d’acampada. Però si no teniu ni idea de quin tipus de tenda de compra heu d’aconseguir ajuda. No n'hi ha una bona idea per triar-ne un. A continuació, es mostren tres consells que poden ajudar-vos a triar les tendes familiars adequades.

Sòl

Algunes tendes de càmping tenen pisos. Són de teixit sòlid i estan cosides a les parets del campament. El tipus de campament evitarà que l’aigua entri al vostre campament. A part d’això, en els dies més freds d’hivern, el terreny es pot posar molt difícil. Com a resultat, no podreu dormir bé al sac de dormir.

Mida

Si teniu una família gran amb 5-10 membres, voleu comprar un campament que pugui acollir-vos a tots. A més, necessitareu suficient espai per guardar altres elements necessaris a la tenda de campanya.

Abans de triar una tenda de campanya, assegureu-vos que heu tingut en compte la mida que necessiteu. Com a regla general, és convenient anar a buscar una versió més gran que no pas a una de més curta. Una petita tenda serà suficient si aneu a acampar amb una altra persona.

L’ideal és que us agradi anar a una tenda de muntatge fàcil. Al cap i a la fi, no voleu acabar amb la tenda una i altra vegada. De vegades, la gent va a una tenda que sembla bonica i no pensa si seria més fàcil o més difícil muntar-la. Com a resultat, acaben perjudicant la tenda intentant muntar-la durant el viatge.

Aleshores, per a quin tipus de tenda s’ha de dirigir? Bé, les carpes de càmping A-frame són relativament més fàcils d’instal·lar. D'altra banda, les carpes tipus cabina no són més fàcils de muntar. Tanmateix, amb una mica de pràctica, podeu fer servir qualsevol tipus de tenda per allà.

Temporada

Quina època de l’any t’agrada anar a acampar? Bé, aquesta pregunta és molt important si voleu triar una tenda de càmping. El motiu és que moltes carpes són adequades per acampar tant a l’estiu com a l’hivern. Per exemple, per acampar a l’estiu, us proposem que opteu per una tenda lleugera. Això és cert sobretot si aneu a estendre la tenda a prop d’un llac.

Però tens la llibertat d’escollir una tenda de tres o 4 temporades. La versió posterior es pot utilitzar en qualsevol moment de l'any, ja que està dissenyat per fer-ho bé, fins i tot en les condicions més dures.

Així doncs, es tracta d’uns quants factors bàsics que haureu de pensar abans d’escollir la vostra tenda de càmping desitjada. Tingueu en compte que aquests campaments no són barats. Les de màxima qualitat costen molts diners. Per tant, no feu pressa a l’hora d’escollir-ne una, i preneu aquesta decisió després de consultar els vostres amics i companys. Us poden recomanar una bona tenda d'acampada familiar.

Related Articles

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
Close
Close