Campament

 Idees de màrqueting de golf d’interior per a l’estiu

A mesura que el temps s’escalfa, l’escola es desprèn i s’inicia de forma autònoma, vam pensar que hem de compartir algunes idees sobre idees interessants per comercialitzar la vostra instal·lació de golf d’interior que ja hem vist altres fent:

Millora del joc
Les instruccions a l'aire lliure simplement no poden coincidir amb la retroalimentació i l'anàlisi que podeu obtenir en un entorn controlat carregat de sensors i equips de vídeo. Hem vist moltes instal·lacions marcant la ciència de la millora del joc per aconseguir que els jugadors puguin reservar hores als simuladors, amb o sense un professional que doni lliçons.

Campament d'estiu
No tots els nens se senten còmodes en un curs o en una pista de conducció. Alguns tenen dificultats per la calor i les al·lèrgies. Oferir un camp de golf interior és una forma divertida d’aprendre el joc. També pot ser una manera fantàstica d’impulsar les reserves conegudes al voltant d’hores de baix volum. Assegureu-vos de consultar qualsevol llei especial o llicències necessàries per dirigir un campament.

Festes d'aniversaris
Això fa un gir a la idea del campament d’estiu en què s’orienta als nens, no només durant una durada. Podeu oferir un especial per als pares per jugar en altres simuladors mentre els seus fills assisteixin a la festa.

Introducció al golf
Orientació a persones que voldrien aprendre, però poden deixar-se intimidar sortint al curs. Ofereix a cònjuges especial per als jugadors habituals. Ajudeu-los a començar en el joc i pugueu créixer una base nova.

Lligues, Concursos i Esdeveniments de Caritat
Oferiu esdeveniments especials per a jugar als jugadors. Els concursos com el més proper al passador i la conducció llarga arriben a la porta, però probablement tindreu una mica de feina per fer-los.

Arranjament i demostració
Associa't amb els representants de vendes locals. Ofereix als seus clients la possibilitat de venir a tots els nous clubs en un mateix lloc. És possible que fins i tot puguis realitzar una acció sobre vendes d’equips si tot va bé.

Ofertes de paquets
Si teniu capacitat d’aliments i begudes, podeu oferir un paquet combinat d’aliments, begudes i temps de joc a les màquines. Feu una promoció per mantenir-vos fresc a la part més calenta del dia i feu una volta i una copa.

Controls de pluja
Plou durant l’estiu i podeu oferir un lloc on jugar quan no poden fer altres cursos. Doneu un cupó "Check Rain" als clubs locals perquè els jugadors vinguin a la vostra instal·lació i obtinguin un descompte quan plogui.

Related Articles

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
Close
Close