Viatges

Idees de vacances romàniques de lluna de mel

L’única cosa que hi ha en la ment d’una parella acabada de casar és la seva lluna de mel … Una lluna de mel quixòtica! Amb moltes opcions com les muntanyes, a les platges, a la parella els resulta molt difícil decidir cap a on anar. La llista de la majoria de les noves esposes inclouen llocs com Itàlia, Bahames, Mèxic, Hawaii, Irlanda o Tailàndia …

Les Bahames i Hawaii són destinacions perfectes per a les persones que els encanta passar moments romàntics junts a la platja. Les vistes pintoresques a Hawaii i esports nàutics, el submarinisme amb els bonics i atractius corals de les Bahames són irresistibles. Aquestes dues destinacions sens dubte afegiran més novetat al vostre recent casat en directe.

Mèxic i Itàlia són destins veritablement romàntics, amb Itàlia amb un toc més elegant. Irlanda també es considera la destinació perfecta i romàntica de lluna de mel, amb llocs molt bonics per visitar.

Tanmateix, un toc personal és important per convertir la lluna de mel en un cas realment romàntic. La majoria dels llocs que visiten la parella no estan aïllats i la parella ha de fer alguns esforços especials, com ara planificar pícnics en llocs privats, etc. per passar una estona íntima junts. Planificar un sopar a les espelmes, sortir a passejar a la llum de la lluna, compartir moments íntims … això fa que la lluna de mel sigui molt romàntica i subtil.

Idees com regalar a la vostra parella per cada petit que fa, aportar flors cada matí, el massatge tan buscat, fer servir fragàncies per a l’habitació, etc., no només fan que la lluna de mel sigui molt romàntica, sinó que també sigui un tema a recordar.

Related Articles

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
Close
Close