Viatges

 Idees fàcils que aconsegueixen tarifes d’aire més econòmiques

Trobar tarifes aèries més barates és com si busqués el Sant Grial – pràcticament impossible, perquè la realitat és que el bitllet d'avió més barat no existeix, per se. Què vull dir amb això? Hi ha tantes permutacions per obtenir vols nacionals barats o vols internacionals barats (com ara la ruta, diferents companyies aèries, classe de viatges, seients, dates i hores de viatge, etc., sobretot en vols internacionals) que cap agència de viatges o línia aèria podria garantir que obteniu les tarifes aèries més barates absolutes.

Això vol dir que no hauríeu de buscar les tarifes aèries més barates, sinó tarifes més barates que compleixin els vostres propis requisits de viatge en termes de temps, comoditat, comoditat, etc. És a dir, una vegada que estigueu satisfets amb una el bitllet de vol, és millor reservar i pagar-lo immediatament en lloc de perdre el temps per buscar alguna cosa que només us estalviarà uns quants dòlars addicionals, tenint en compte que si no podeu trobar més barat, el vostre original l’oferta ara pot ser que l’hagi agafat una altra persona.

L’ideal és que, si utilitzeu regularment un agent de viatges de confiança per a reservar els vostres viatges i vacances, podreu proporcionar-los detalls del que voleu i confiar-los perquè us mostri la tarifa aèria més baixa actualment disponible per als criteris de vol que especifiqueu. Si no beneficieu de l'accés a un agent de viatges de confiança i confiança, aquí teniu les meves idees fàcils per aconseguir tarifes més econòmiques:

Compra el teu bitllet tan aviat com sigui possible: les tarifes sovint comencen a augmentar 21 dies abans del vol. Com més aviat reserveu el vol, més oportunitat tindreu de trobar una tarifa aèria més barata. Proveu de reservar el dimarts o el dimecres per gaudir d’una competència de preus més elevada.

Comprar un bitllet d'anada i tornada i viatjar amb una línia aèria. Els bitllets d'anada i tornada solen ser més barats que els bitllets d'anada i, sovint, és més barat reservar totes les etapes del viatge en una sola companyia aèria, en comptes de combinar diverses companyies aèries. .

Estada de dissabte a la nit: els itineraris que inclouen una estada de dissabte a la nit a vegades són molt més barats que els viatges de mitja setmana. Si teniu previst tornar un dissabte, penseu en retardar la tornada al diumenge i comproveu si la tarifa baixa.

Trieu una hora de vol inconvenient. Proveu diferents hores de la nit o del dia en diferents dates per al vol. Els vols a mig matí i a última hora de la tarda sovint són multitudinaris, així que intenteu especificar els vols que surten ben d’hora al matí o molt tard a la nit per veure si hi ha tarifes aèries més barates. Volar un dimarts, un dimecres o un dissabte a vegades pot ser més barat perquè es tracta de dies menys populars per volar en algunes rutes.

Eviteu viatjar durant o durant els períodes de vacances – És trist, però és cert que durant els períodes de vacances és difícil trobar solucions més barates. Proveu de programar vols en dies menys populars, per exemple, eviteu viatjar per Nadal o Acció de Gràcies considerant viatjar els dies anteriors o següents a aquestes dates.

Utilitzeu un aeroport alternatiu. Proveu d'utilitzar aeroports alternatius propers a la destinació prevista per veure si hi ha tarifes més barates per a un altre aeroport. Per exemple, al Regne Unit, les tarifes a Londres, Stanstead solen ser més barates que volar a London Heathrow o Gatwick.

Feu ús de les promocions i vendes: entra immediatament quan s’anuncien promocions en línia perquè els vols més barats es vendran ràpidament. Inscriviu-vos a butlletins d’avió i alertes de viatges o uniu-vos a organitzacions que ofereixen descomptes en determinades línies aèries.

Suggeriment A Austràlia, es poden trobar algunes de les millors ofertes de vols d’última hora en vols domèstics barats on Jetstar té un "set de frenesí" setmanal de 16 a 20 hores cada divendres i Virgin Blue té el dia "Happy Hour" al migdia. Encara que no es tracti d'una llista exhaustiva de consells per aconseguir una tarifa aèria més barata, els mètodes anteriors, sens dubte, us estalviaran molts diners en el proper vol.

Recordeu que diferents companyies aèries segueixen normes de tarifes diferents i, per tant, és possible que aquestes directrius no s'apliquin a tots els itineraris, però proveu un o diversos consells anteriors i mireu si podeu localitzar una tarifa millor. No et donis un problema coronari passant hores buscant la barra de tarifes aèries més barata absoluta, però no hi ha. És molt millor tenir una idea del vostre pressupost i dels vostres requisits de viatge i, a continuació, reservar la tarifa d’aire més barata que s’acosta més a l’hora de complir-los.

Related Articles

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
Close
Close