Viatges

Millors idees de viatges jueus per a viatgers grans

Ser jubilat significa que tens tot el temps en el món per a fer allò que desitges viatjar. Però, quins llocs fan d’unes vacances inoblidables jueves? Fem una ullada:

Tour del patrimoni a Àsia

Àsia està plena de diverses cultures i fins i tot hi ha llocs patrimonials jueus en llocs que menys hauríeu d’esperar. Hi ha visites dirigides per rabins que poden aportar debats en profunditat sobre ells. Si voleu, hi ha una visita de 15 dies que us portarà a Singapur, Tailàndia, Vietnam i Birmania.

A continuació, es mostren alguns llocs destacables que heu de visitar:

Singapur: Maegan Aboth: aquesta sinagoga ofereix Mikveh i serveix com a escola per a més d’un centenar d’estudiants. Tenen restaurants kosher i també serveixen menjars i serveis de restauració de Shabbat.

Myanmar: Musageah Sinagogue: aquesta sinagoga és l’única i última última sinagoga de Birmània, que també acull més de 120 escorcolls de la Torà.

Tailàndia: Temples de Chiang Mai: si teniu temples, aleshores Chiang Mai és un lloc per visitar. Té una ciutat de més de 300 temples, aquesta ciutat té temples del segle XIII i XVIII. El més famós és el Wat Phra That Doi Suthep.

Voluntariat per a gent gran a Israel

El voluntariat no només és per a joves que desitgen exposició. És fantàstic per als jubilats també! Si voleu passar unes vacances importants sense preocupar-vos d’allotjament i allotjament, el voluntariat a l’estranger és per vosaltres.

A part de tenir una experiència única, també podeu aplicar les vostres habilitats aquí. Moltes organitzacions sempre necessiten metges, treballadors socials, advocats, etc.

Aquí hi ha algunes organitzacions que busquen voluntaris:

Desembossadors: És ideal per a turistes que estiguin al país per poc temps. Pantry Packers distribueix aliments a famílies i gent gran a Israel que pertanyen a comunitats pobres.

Voluntaris hàbils per a Israel: és perfecte per a jubilats que encara vulguin aprofitar les seves habilitats. Voluntaris qualificats per a Israel conviden jueus professionals nord-americans i britànics a fer voluntaris a Israel en un compromís de voluntariat a termini limitat.

Creuer pel riu Kosher a Europa

Europa és una destinació coneguda pels viatges de viatges jueus, inclosos els creuers pel riu Kosher. Molts d'aquests són creuers de luxe tot inclòs que fins i tot tenen sinagogues a bord. A més, els seus programes inclouen visites de patrimoni educatiu. També tenen a la borda coneguts rabins i estudiosos que fan conferències i debats

Els àpats glatt kosher que es serveixen també són estrictament supervisats. Això és perfecte per a aquells que vulguin mantenir-se en koshe durant els seus viatges.

Sortir de vacances és molt divertit, però convindria si també guanyes experiències úniques i memorables. I ja que teniu el luxe del temps, podeu fer un viatge més despreocupat i relaxat.

Related Articles

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
Close
Close